Lumskebugten tommel op

Var på Lumskebugten for et par måneder siden, hvor jeg aldrig havde været før. Jeg tog nogle billeder og ville ha’ skrevet noget velovervejet og kreativt om, hvor god maden var, men nu er det så længe siden, at det eneste, jeg kan huske, er, at det var pissegodt!

Noget med, det er et smukt sted med hvide træpaneler, imødekommende og dejlig betjening – og maden var fejlfri. Først og fremmest er råvarerne virkelig gode, ikke mindst silden. Især husker jeg en Lumsk havstrygertoast og stenbiderrogn ovenpå en kartoffelmos, som ville få Brødrene Price til at sige “Der var sgu alligevel smør i!”.

Næste gang skal jeg ha’ mig noget ål og en kartoffelmad – for der bli’r en næste gang! Bemærk, at menukortet følger sæsonen. De har også et aftenkort, måske skulle man prøve dét.

Lumskebugten
Lumskebugten
Grønlandske rejer i trængsel
Lumsk havstrygertoast
Stenbiderrogn og sindssyg kartoffelmos (kun i sæsonen)
Smørstegt og rugpaneret fladfisk